DEKO 133

Rakennutimme talven 2012-2013 aikana kerrosalaltaan 133-neliöisen Dekotalon - siitä kumpuaa myös blogin nimi. Alunperin Deko 133 -blogi syntyi tarpeesta dokumentoida oma raksaprojektimme. Että siitä jäisi itselle kronologinen tallenne, johon palata. Julkinen siitä tuli, jotta lähipiiri pystyisi seuraamaan talon rakentumista.

Rakentaminen päättyi maaliskuussa 2013, jolloin pääsimme muuttamaan uuteen kotiimme. Talon valmistumisen jälkeen blogi on muuntautunut raksablogista sisustusaiheiseksi, talonväen asumisesta ja elämisestä kertovaksi blogiksi. Harrastukseksi, jota puuhaan rennolla asenteella.

Koti on aiheena riittävän rakas, mutta tarpeeksi neutraali, jotta siitä on kiva bloggailla. Aina kytenyt kiinnostus valokuvaukseen saa myöskin tyydytystä, kun on läheinen aihe mitä kuvata.

Kotimme sisustustyyli on harmonista ja selkeää, muutamilla rouheisilla yksityiskohdilla höystettyä. Moderni tai maalaisromanttinen kotimme ei ole, vaan jotain tuon skaalan väliltä - jollain tapaa nuorekas ja viileä, mutta kuitenkin lämpöinen. Meitä varten tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...